Onze klanten waarderen ons met gemiddeld 4,8 van de 5 sterren!
4.5/5

Voorbereiding campertrip

De beste voorbereiding begint bij Holland Campers

  1. Meldt je aan voor een gratis proefrit bij Holland Campers
  2. Huur eerst een camper voor een weekje, voordat je er één aanschaft. Dan weet je zeker of die bevalt.
  3. Doe een campertraining!  Een camper is hoger, langer en breder en 3 keer zo zwaar is dan een personenauto.
  4. Tijdens de Holland Campers trainingen kan in verschillende campers rijden. Het is gewoon een onwijs leuke en leerzame dag, waarbij je met een grote glimlach op je gezicht naar huis gaat.
  5. Ga mee met een camperkennismaking tripje. Holland Campers Wateringen organiseert in het voorjaar verschillende tripjes om het ‘camperen’ te ontdekken En je komt erachter of een campervakantie iets voor je is.

Bij Holland Campers Wateringen kun je terecht voor een goed advies. Zij hebben veel ervaring en nemen nog echt de tijd om ideeën en vragen te luisteren.  Een proefrit is bij ons gratis.

Wij organiseren zowel individuele als groepstrainingen. Op vrijdag 3 maart is er in Wateringen een campertraining voor mensen welke een campervakantie overwegen aanschaffen.

Voor deze trainingen zijn twee ervaren trainers beschikbaar, welke ook camperreizen begeleiden.

Op  vrijdag 3 maart ruimte voor 12 deelnemers. U hoeft geen camper mee te nemen, de training wordt verzorgd in de nieuwe campers van Holland Campers Wateringen, welke met een normaal B rijbewijs bestuurd mogen worden. Individuele trainingen zijn een halve dag en kunnen tot half april,  elke dag van de week behalve op zondag.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan het rijden met de camper, maar vooral ook het manoeuvreren met een camper van 3.500 kilo, waar zitten de hoeken van zo’n lange, hoge en brede camper. Er zullen vooral veel ervaringstips gedeeld worden. 

Het dagprogramma loopt van 10:00 – 16:00. Er wordt voor koffie en een heerlijke lunch gezorgd en aan het einde van de middag gaat u met een campercertificaat naar huis.

De prijs van voor deze trainingsdag bedraagt € 250 p.p. incl. lunch, gebruik van de campers en verzekering. Wanneer u in 2023 een camper huurt bij Holland Campers, dan krijgt u 50€ korting op de training.

Het tarief bij de individuele training is € 265,00 (u kunt voor dat bedrag wel met twee personen deelnemen). 

Wilt u nog beter voorbereid zijn. Holland Campers organiseert in april ook twee kennismakings trips.

 Voor meer informatie kunt u bellen met Wilfred van Luijk 088-11 22 660 of u kunt zich direct inschrijven via info@hollandcampers.nl