Campertrainingen
Groepstraining 3 mrt ’23

Individuele training (met z’n tweëen) in overleg

€ 50 korting

Bij reservering van een huurcamper in 2023 ontvangt u deze korting op zowel de individuele training als de groepstraining op 3 maart 2023

 

Download hier onze afdrukbare  campertraining flyer

Waarom doe je een campertraining bij ons?

We beginnen altijd met luisteren naar uw wensen, ideëen en vragen. Vervolgens zoeken we een hier een geschikte camper bij die het best aansluit bij uw plannen. Onze campertraining is geen CBR klasje, want autorijden kunt u al.  Wel zoomen we in op de verschillen tussen het rijden met een personenauto en de camper.  Wel gaat u na de training, onderweg naar huis verkeersborden zien, welke er al jaren staan, maar nu je met een camper gaat rijden pas echt opvallen!

We hebben veel praktijkvoorbeelden en handige tips voor u op een rijtje gezet.

Daarna gaan we met pilonnen op pad naar een groot parkeerterrein om wat vaardigheden te oefenen die je zelf niet zo gauw zou doen. Deze geven je inzicht in wat er allemaal kan met een camper. Het zal je verbazen dat dit nog best veel is.  Kortom het wordt een training om u meer vertrouwen te geven in uw eigen rijvaardigheden, zodat u onstpannen met een camper op pad te gaan. 

Je zou het niet een, twee, drie verwachten, maar je gaat aan het eind van de training met een grote glimlach op je gezicht naar huis.

Wat kost een campertraining?

Individuele trainingen

 • De kosten voor een campertraining zijn € 265,00 inclusief verzekering en gebruik van onze camper.
 • Individuele campertraining of met z’n tweëen.
 • Duur van de training is één dagdeel. (± 3,5 uur)
 • Data individuele training overleg
 • € 50 korting op de training bij reservering van een camper

  Groepstraining (± 10 personen)

  • De groepstraining duurt twee dagdelen en de kosten daarvan bedragen  € 250,00 p.p.
  • Een heerlijke lunch bij inbegrepen.
  • De groepstraining is op vrijdag 3  maart 2023
  • € 50 korting op de training bij reservering van een camper

  Uiteraard krijgt u van ons een certificaat na afloop van de training


   Een campertraining is een geweldige dag 

   Bij Holland Campers Wateringen zijn de kwaliteit van uw vakantie en de beleving van het vrijheidsgevoel het allerbelangrijkste.  Zeg maar gerust: het Holland Campers-gevoel. Dat begint met goed luisteren naar de wensen van onze klanten zodat zij ontspannen op vakantie kunnen.

   We organiseren daarom elk voorjaar een groepscampertraining van een hele dag inclusief lunch voor maximaal 10 personen

   Voor wie de voorkeur geeft aan een individuele campertraining (of met z’n tweëen) bieden we de mogelijkheid op afspraak in een dagdeel in te plannen.

   Holland Campers Wateringen organiseert in Wateringen campertrainingen voor mensen die voor het eerst een campervakantie overwegen of zelf een camper willen aanschaffen. Deze trainingen worden door ervaren camperaars verzorgd.

   5 Goede redenen een campertraining bij Holland Campers Wateringen te doen:

   1. Een camper mag je met een B-rijbewijs besturen, maar campers zijn groter en 3 keer zo zwaar dan een luxe auto, welke wel wat aanpassingen in je rijgedrag vragen.
   2. Je haalt de belangrijkste zaken op welke je ooit geleerd hebt bij het behalen van je rijbewijs.
   3. Je komt erachter of een campervakantie iets voor je is.
   4. Als je een camper wilt huren of aanschaffen kun je tijdens de campertraining in verschillende modellen rijden.
   5. Het is gewoon een onwijs leuke dag

    

   Leuk & Informatief

   Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan de specifieke verkeersregels en borden voor het rijden met de camper, maar vooral ook het manoeuvreren met een camper van 3.500 kilo, waar zitten de hoeken van zo’n lange, hoge en brede camper?

   Er zullen vooral veel ervaringstips gedeeld worden.  Overweegt u een camper aan te schaffen of te gaan huren? Dan is deze campertraining echt iets voor u. Het is de ideale voorbereiding voor een campervakantie of om te bekijken of een campervakantie iets voor u is.

   WAT VONDEN ONZE DEELNEMERS ERVAN?

   “Had niet gedacht dat er zoveel verkeersborden belangrijk zijn voor camperaars.”

   “Kan niet wachten tot de campervakantie eindelijk begint. Ben al helemaal in de stemming gekomen”

    

   Wat kost dat?

   Deelname

   • Groepstraining € 215 p.p. (hele dag)
   • Individuele training € 215 voor twee personen. (halve dag)

   Wat krijg ik daarvoor?

   • De trainingen zijn inclusief gebruik van camper en verzekering. Daarnaast wordt tijdens de training gezorgd voor koffie/thee en iets lekkers.
   • In de training is er bij de kennismaking aandacht voor jullie wensen en vragen. Verder staan we even stil bij de belangrijkste verkeersregels en de verschillen tussen het rijden met een camper en een personenauto. In de buitentraining is er aandacht voor een breedte inschatting, speciale manourvres en een campertour door de Westlandse omgeving om vooral het rijden met een camper te ervaren.
   • Uiteindelijk komen we op een grote parkeerplaats waar we wat oefeningen met pionnen e.d. kunnen doen zonder dat we bang hoeven te zijn schade te rijden en andere verkeerdeelnemers hinderen.
   • Aan het eind van de training ontvangt u een campertraining certificaat.
   • De groepstrainingen bestaan uit een ochtendsessie en een middagsessie met een heerlijke lunch. De individuele training is één dagdeel in de ochtend of de middag in overleg.

    

   Stuur een Whatsapp berichtje!