Onze klanten waarderen ons met gemiddeld 4,8 van de 5 sterren!
4.5/5

Gratis Camper Proefrit

Ontdek hoe je ontspannen op pad kan met een camper.
 

Campers zijn populairder dan ooit. Altijd al eens in een camper willen rijden? Veel mensen vinden een camper groot en spannend. Een camper huren is dan al een hele stap. Holland Campers biedt u voordat u een camper huurt, de mogelijkheid om gratis te genieten van een proefrit.

Elke dag van de week behalve woensdag’s , kunt u in één van onze Holland Campers in Wateringen een gratis proefrit maken.

Veel mensen zijn verrast dat je met een normaal rijbewijs in al onze campers kan rijden. In het begin is het best een beetje spannend, maar wij rijden met u mee en geven u waar nodig aanwijzingen en tips.  Een camper is flink groter dan een luxe auto en ruim 4 x zo zwaar. Onze uitdaging is ervoor zorgen dat u ontspannen achter het stuur zit, want dat is de bedoeling toch? Dat is ook precies onze motivatie om u gratis een proefrit aan te bieden.

Vaak horen wij van klanten die terugkomen. “Hier geweest, daar geweest, dat gezien, maar het leukst van de camper was de vrijheid tijdens reizen.

  • Al onze campers zijn bestuurbaar met een B-rijbewijs en zijn allemaal met een automaat uitgevoerd.
  • Voor het besturen van een camper moet je wel minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en 25 jaar oud zijn.
  • “Camperen” is het avontuur zoeken, je eigen vrijheid creëren. Dat is ook exact waarin Holland Campers wil uitblinken. Zelf bepalen wanneer je vertrekt en hoelang.
  • We bieden je vrijheid met onze zéér compleet ingerichte luxe campers met zelfs een coffee machine en mooie wijnglazen, 2 x airco, de grootst mogelijke luifel, gasalarm, een satellietschotel en een stevige fietsendrager.
  •  

Wilt u alleen even langskomen voor een praatje en een bakkie koffie? Dat kan elke zaterdag van 9:00-12:00 uur.  Doordeweeks kan ook, maar wel met afspraak. Bel 088-11 22 660. Wij zien u graag aan de Middenweg 16 in Wateringen.

Eigenlijk hoef je alleen nog maar te beslissen waar de reis heen gaat….

Gratis proefrit aanvragen