Wat maakt deze Campertrip in oktober 2024 naar Andalusië top?

Een begeleide roadtrip in de mooiste tijd van het jaar naar Andalusië

Holland Campers Andalusië groepsreis

Een campergroepsreis in vijf-en-halve week van Nederland naar Andalusië is een droomreis. Ervaar het gemak van een goed geregelde en camper groepsreis met veel ruimte om er een eigen invulling aan te geven. Bij Holland Campers Wateringen kun je in oktober 2024 aanhaken met een prachtige campergroepsreis naar het mooie weer van Zuid-Spanje, terwijl in Nederland de herfststormen hun intrede doen.

Wil je eens wat verder komen dan een rondje Duitsland of Frankrijk. Ben je het herfstweer in Nederland beu? Kan je thuis vijf weken gemist worden? De echte reiziger gaat met ons mee, op zoek naar andere culturen. Wij bezoeken plekken waar het massatoerisme zijn intrede nog niet heeft gedaan. Waar je de autheticiteit proeft.

Dankzij onze ervaring en contacten in Spanje kunnen we je uitgebreidt informeren over deze begeleide campertrip naar Andalusië. Wij zijn uw reisleiders ter plekke en leiden u naar én vertellen over de mooiste plekken. En dat terwijl u de vrijheid houdt om uw dag zelf in te delen.

De roadtrip gaat via de westkant van Frankrijk naar Spanje. Vervolgens  door de Pyreneeën naar Madrid, richting Sevilla. De trip voert vervolgens door en langs de mooiste plekken van Andalusië. Dan nemen we de kustlijn langs de Middelandse zee om via Alicante en de Costa Blanca uiteindelijk naar de Morvan in Frankrijk te rijden. Hier hebben we een afsluitend weekend met een kampvuur en een feestelijk diner in een Frans kasteel.

Gezamenlijke beleving van lokale en de authentieke cultuur, met veel individuele vrijheid en de voordelen van een groep. Je hoeft alleen maar te beslissen of je de halve (3 weken) of de hele 5,5 weken meewil…….

Wilt u meer informatie over de camperreis?

Download hier flyer over de oktober campertrip Andalusië

De Holland Campers Andalusië Camperreis is een avontuur.

Voor wie is deze groepsreis?

Deze groepsreis is bedoeld voor mensen die vrijheid zoeken en de drukte en de warmte van de zomermaanden willen ontlopen. In oktober is het klimaat in Zuid-Frankrijk en Spanje juist erg prettig, omdat het daar dan nog steeds zonnig is en toch niet te warm. Daarbij is het in oktober veel rustiger dan in de zomermaanden, terwijl alles is nog geopend is en inmiddels weer groen aan het worden is.

Wij overnachten op goede campings, welke wij voor u hebben uitgezocht en besproken, daarnaast zorgen we voor de benodigde toegangsbewijzen onderweg. U kunt met één tot vier personen met ons mee reizen in een huurcamper. Wij hebben in 14 plaatsen beschikbaar.

Dit is de enige groepsreis welke in oktober richting Andalusië vertrekt waar je kunt kiezen voor de hele of de halve reis.

Het grote voordeel van reizen in een groep blijkt wel wanneer we voor twee of drie dagen willen neerstrijken op een camping welke van plan was dicht te gaan. Zo’n camping blijft dan graag voor ons open. Daarnaast is het fijn om op iemand terug te kunnen vallen voor technische ondersteuning en onze ervaring als tripbegeleiders, waarbij wij u maximale vrijheid bieden.

Wanneer en hoelang is deze campergroepsreis?

 

Op dinsdag 1 oktober kunt u de camper in Wateringen ophalen om deze op uw gemak thuis te kunnen inrichten. Deze camper groepsreis begint op woensdag 2 oktober 2024 net over de Franse grens en duurt ruim 5,5 weken tot zondag 10 november.

U kunt ook kiezen voor de halve reis. In dat geval reist u de eerste 3 weken mee naar Malaga en zorgen wij ervoor dat u op 23 oktober naar het vliegveld van Malaga gebracht wordt, zodat u relaxed kan terug vliegen naar Nederland.

 

Hoe is de Camperreis ingedeeld?

Van de 40 dagen zijn er 5 wat langere reisdagen om een beetje op te schieten in Frankrijk, want we willen snel naar het mooie weer en na afloop vlot naar huis.  Er zijn 14 korte reisdagen en 7 rustdagen, 5 dagen waarop we een stadje of dorpje bezoeken en 10 dagen waarop we een activiteit kunnen doen. De reisdagen zijn niet te lang, zodat u onderweg voldoende tijd heeft om te stoppen bij mooie of interessante plekken, waar u fijn kunt wandelen, fietsen, een bakkie kan doen of kunt lunchen. Wel gaan we in het begin wat vlotter door Frankrijk heen om snel in het goede weer tercht te komen.

 

Wat onze campergroepsreis naar Andalusië speciaal maakt?

U heeft tijdens deze roadtrip de beschikking over een prachtige camper met automaat, airco, stevige fietsendrager, grote luifel en een complete inventaris. Tegen laagseizoentarief kunt u mee met een groepscamperreis langs de mooiste routes in Frankrijk en Spanje. We rijden acceptable dagafstanden en overnachten alleen op goede campings. Niet iedereen is de Franse of de Spaanse taal machtig. Dat maakt dat onze medereizigers het als prettig ervaren dat veel zaken al voor u geregeld en/of besproken zijn. Hierdoor houdt u veel tijd over om leuke dingen te doen en te beleven. U zult veel vrijheid ervaren. Zo kan u zelf bepalen of u vroeg of laat vertrekt, vaak of weinig stopt onderweg, zelf uw eten verzorgt of gaat uiteten.

Wat is inclusief?

 • Camperhuur
 • Complete inventaris + tv
 • Reisbeschrijving
 • Reisbegeleiding
 • Alle km’s vrij
 • All-risk verzekering met repatriëring
 • Fietstocht naar Frigiliana

Wat is exclusief?

 • Brandstof
 • Tol (we rijden zo weinig mogelijk over de tolwegen)
 • Maaltijden
 • Excursies & entreegelden
 • Fietstour Madrid
 • Stadswandeling Malaga
 • Overnachtingskosten + toeristenbelasting (Zoveel mogelijk op campings)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Fietshuur
 • Transfer van Torrox-Costa naar Malaga airport

 

Camper 40 dagen € 4.300-4.800
Camper 21 dagen v.a.€ 2.500
Inventaris compleetinbegrepen
Service kosten, Nederlandse camper uitleg +beschrijving€ 47.50
All- Risk verzekering Eigen risico € 1.000Inbegrepen
Borg€ 1.000
Bedlinnen, dekbedden en kussens € 9,50/set
Camper Schoonmaak binnen-en buitenzijde€ 125
OPTIONEEL
Transfer Malaga Airport€ 80
Huurfiets elektrisch€ 9,00/dag
Omvormer om laptops/telefoons op te laden en koffie te zetten onderweg€ 75 hele reis / € 30 halve reis
Achteruitrijcamera + navigatie met alle campings en camperplaatsen en lxbxh instelling
€ 75 hele reis / € 30 halve reis
Eigen camper mee of elders een camper gehuurd€ 115 / week voor de reisbegeleiding

Meer informatie over onze groepsreis naar Spanje?


  Stuur een Whatsapp berichtje!