Onze klanten waarderen ons met gemiddeld 4,8 van de 5 sterren!
4.5/5

Adria Matrix Plus 670SL, automaat 2022

Holland Campers verhuurd de meest luxe campers in de regio Den Haag / Westland. Elke dag van de week vertrekken en thuiskomen. Flexibel én zorgeloos genieten van de vrijheid welke een luxe huurcamper kan bieden!  Al onze campers zijn met een B rijbewijs te besturen.

Onze campers zijn standaard uitgerust met o.a.:

  • de grootst mogelijke luifel en een lage fietsendrager;
  • satelliet HD-TV, airco; koffiemachine en gasalarm
  • beddengoed en een complete binnen en buiten inventaris.

Gaat u voor het eerst met een camper op pad? Wij nemen de tijd om de camper uit te leggen en maken met iedereen die dat wil een gratis proefrit. Een compacte camper of ruime camper, wij helpen u graag met het maken van een goede keuze. Het geeft ons voldoening, wanneer u blij op reis gaat!

We hebben géén campers met dwarsbedden of Franse bedden. Wij denken dat de meeste mensen niet meer over elkaar heen willen klauteren om ’s nachts naar het toilet te gaan.

Heeft u een hond? Wij hebben meerdere luxe campers in de verhuur waarbij ook honden mee mogen!

Onze ruimste 4p camper, oven, vloerverwarming, hefbed, isofix en gescheiden douche/toilet
De SunLiving S70SL is een comfortabele 4p camper met hefbed.
Het is heerlijk camperen met deze krachtige automaat camper, naar de kleine witte dorpjes in Andalusië, waar je kunt genieten van de authentieke Flamenco voorstellingen en restaurantjes met heerlijke tappas.
Deze camper 7.50 meter lang en mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden. Half integraal camper, 2 slaapplaatsen. Sateliet TV, een stevige lage fietsendrager en uiteraard de grootst mogelijke luifel.
De SunLiving S70SL is een comfortabele 4p camper met hefbed.
Lange mensen camper met goede stoelen en ruim zicht vanuit de cabine, met gescheiden douche/toilet, oven.