Voorjaars Campershow 16-17 mei 2020

 

A.s. weekend “Voorjaars Campershow” bij Holland Campers Wateringen

Stel je eens voor dat je wakker wordt aan de oever van een beek, de voet van een berg en vanuit je camperraam kunt genieten van kwakende kikkers, vogels die fluiten. Je staat op en bakt je eigen broodjes af in de oven, om lekker buiten te ontbijten. Met een camper bepaal je zelf hoever je wil gaan en wanneer je weer verder trekt.

Kom a.s. weekend langs op onze voorjaars campershow voor een bakkie koffie aan de Middenweg 16 in Wateringen en bekijk onze campers, stel vragen en droom van een avontuurlijke roadtrip.

Onze nieuwe campers zijn inmiddels allemaal uitgerust met luifels, fietsendragers, radio en tv en staan klaar om er tijdens de Hemelvaart en Pinksteren of zomervakantie op uit te trekken nu het weer kan. Alle campings in Nederland zijn open en in een camper heb je je eigen mok, je eigen servies, en natuurlijk een douche en toilet.

Altijd al zelf een camper willen aanschaffen. Dan is nu het goed moment om te komen kijken. Onze perfect onderhouden campers zoeken na drie jaar een nieuwe eigenaar. Koop je nu een camper, ontvang je niet aan het einde van het seizoen de sleutels, maar mag je hem deze zomer al gratis een week gratis uitproberen.

Wij kunnen niet meer dan 10 mensen in onze showroom ontvangen dus kom extra vroeg of later op de dag wanneer je niet wil wachten om naar binnen te kunnen, want we doen het wel Corona proof.

Zaterdag 16 mei 10:00 – 16:00 uur

Zondag 17 mei 10:00 – 16:00 uur

 

Wilfred van Luijk 10 mei 2020

Neem contact op met ons

Stuur een Whatsapp berichtje!