Adria Coral Plus 670SC auto. ’20

Met een 1.60m breed queensbed en blanc afgewerkte Coral. Een vlakke vloer, een mega panoramadak en een grote koelkast

Met z’n tweeën door Europa zwerven en even alles van je af laten glijden in deze royaal uitgeruste camper, met een queensbed en een volledig vlakke vloer, dat is pas vakantievieren. Een Pizza maken met verse lokale produkten welke je onderweg gekocht en bakken in de bakoven is een feest.  

Deze camper ruim 7 meter lang en mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden. Het reizen in deze camper met de nieuwe 9speed traploze automaat is echt een genot en dankzij de schone Euro6 motor hoef je geen rekening te houden met milieuzones. 

Nieuwprijs € 100.600

Vraagprijs  € 85.900

Specificaties

De royaal uitgeruste Ardia Coral Plus camper, met queensbed en een volledig vlakke vloer, heeft een separate douche/toilet. De keuken is uitgevoerd met een bakoven, zodat u zelf heerlijke verse broodjes kunt bakken.
Deze mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.
Half integraal camper (2.33m breed 7.38m lang) met een nog breder queensbed met leesstand van 195 x 1.60m. Sateliet TV, een stevige lage fietsendrager en uiteraard de grootst mogelijke luifel.  Navigatie met achteruitrijcamera en een omvormer zijn optioneel.

Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro 6D motor 2.3 JTD met 160 pk met nieuwe 9-traps automatische versnelling en cruise control.

Adria Coral Plus 670SC
Aantal zitplaatsen 5
Aantal slaapplaatsen3
Lengte7.38 m
Breedte2.33 m
Gewicht 2.985 kg
Queensbed195*160
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Lage stevige fietsendragerJa
Airco in het camperdeelJa
Satelliet televisie met autoskewJa
DAB+radio/USBJa
PanoramaraamJa
BakovenJa
AchteruitrijcameraJa
HordeurJa
Grote garageJa
Navigatie met camperplaatsen Optioneel
OmvormerOptioneel (om onderweg koffie te kunnen zetten)
Gas Alarmja
KluisjeJa
RookvrijJa

Andalusië Route

Voor enkele tientjes off-season naar Malaga vliegen en in Andalusië een mooie roadtrip doen, da's pas relaxed. In de Nederlandse winter vertrekken veel camperaars naar Zuid-Spanje. Wij zorgen voor een mooie route en bespreken uw campings, want aan de Spaanse costa's is het soms dringen voor een overnachtingsplaats.

Wakker worden met uitzicht op de Middelandse zee met onze Andalusië campertour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons 


    Stuur een Whatsapp berichtje!