Adria Coral 600SL  2021 (VERKOCHT)

Deze Adria Coral camper met een gecombineerde douche/toilet is met zijn 6.95m net iets korter, waardoor deze makkelijker in kleine kampeerplaatsen past en voordeliger is op veerboten.

Waar wil je wakker worden met een een lekker vers kopje koffie uit de Nespresso machine, welke gewoon werkt met de omvormer. Van niemand afhankelijk zijn met deze relatief korte camper welke door zijn slimme draaibare douchewand niets aan ruimte inboet.

Een prachtige metalic grijze camper welke dankzij de nieuwe 9 traps automatische versnelling soepel rijdt. Ook in de bergen zal deze camper met met zijn hill assist en zijn sterke, schone Euro6D motor je verbazen over zijn kracht en comfortabele rij eigenschappen. Omvormer, Oyster sateliet TV, Revostar fietsendrager,  Truma airco, Truma 6E verwarming, gasalarm, etc.

Bovag garantie 6 mnd, nieuwe banden, grote beurt en nieuwe APK.

Km stand eind 2023 (geschat 70.000km)

VERKOCHT 

Specificaties

Deze Ardia Coral camper is van bouwjaar 2021.  Een kortere camper met voldoende verkeersruimte om elkaar in de camper te passeren. In deze camper 2x airco, satelliet TV en 2.00m lengte bedden, een gecombineerde douche/toilet, welke optimaal gebruikt kan worden door zijn slimme draaibare wand. Grote garage en extra bergruimte in de vlakke vloer. 
Deze camper mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.
Half integraal camper (2.33m breed 6.95m lang) 2 slaapplaatsen. Sateliet TV, gasalarm en een stevige lage fietsendrager en uiteraard de grootst mogelijke luifel.  Navigatie en een omvormer zijn optioneel.
Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro 6D motor 2.3 JTD met automatische versnelling en cruise control.

Adria Coral Axess 600SL
Aantal zitplaatsen 4
Aantal slaapplaatsen3
Lengte6.95 m
Breedte2.30 m
Gewicht 2.885 kg
2 x lengtebed 80*2.00m
Automatische versnelling Ja
LuifelJa
Fietsendrager (laag)Ja
Airco in het camperdeelJa
Satelliet televisieJa
DAB+Radi
o/USB
Ja
PanoramaraamJa
BakovenNee
AchteruitrijcameraOptioneel
HordeurJa
Grote garageJa
Navigatie met camperplaatsen Optioneel
OmvormerOptioneel (om onderweg koffie te kunnen zetten)
Gas AlarmJa
KluisjeJa
Gerookt in de camperNee

Andalusië Route

Voor enkele tientjes off-season naar Malaga vliegen en in Andalusië een mooie roadtrip doen, da's pas relaxed. In de Nederlandse winter vertrekken veel camperaars naar Zuid-Spanje. Wij zorgen voor een mooie route en bespreken uw campings, want aan de Spaanse costa's is het soms dringen voor een overnachtingsplaats.

Wakker worden met uitzicht op de Middelandse zee met onze Andalusië campertour. 

Benieuwd naar deze mooie route? Lees dan hier verder

Neem contact op met ons 


    Stuur een Whatsapp berichtje!