Verkocht, Adria Compact Plus SL auto. ’20

 

Compacte en zeer complete camper, ideaal voor een eerste camper ervaring.
Adria Compact 2020 Plus SL

Te koop aan het einde van ons huurseizoen, met de kanttekening dat pas geleverd kan worden wanneer de nieuw bestelde camper afgeleverd is.

Deze Adria Compact camper kies je wanneer je graag over smalle weggetjes rijdt, wanneer je liever over een bergpas gaat dan door de tunnel. Met zijn sterke 160Pk motor en nieuwe 9 traps automaat, blijf je in control. 

Wanneer je graag even stopt voor een bakkie koffie onderweg kan dat met deze camper welke voorbereid is voor een omvormer.

Door zijn beperkte lengte makkelijker te parkeren en ook het rijden over bergwegen met haarspeldbochten is eenvoudiger. 

Onze camper worden alleen verkocht zonder schades en 100% technisch in orde, met 1 jaar BOVAG garantie.

Km stand einde seizoen 98.000km

Nieuwprijs van de camper met opties € 97.050,00

Verkocht

Specificaties

Deze Adria Compact Plus SL camper is een ideale compacte campers voor een eerste camperervaring, met zijn 2.12m iets breder dan de buscamper en minder breed dan de half-integraal camper. Door zijn beperkte lengte makkelijker te parkeren en het rijden over bergwegen met haarspeldbochten is eenvoudiger. 

Dit is een half-integraal camper (6.60m) met 4 zit – en 3 slaapplaatsen, heeft 2 lengte bedden met dikke matrassen en een leesstand. Wanneer je een logé hebt kan de de tafel laten zakken om een derde slaaplaats te creëeren

Onder de motorkap ligt een zuinige Fiat Ducato Euro6 motor 2.3 JTD met 150 pk en automatische versnelling en cruise control.

Bekijk ook onze andere campers welke te koop zijn aan het einde van het seizoen.

Neem contact op met ons 


    Stuur een Whatsapp berichtje!