SunLiving S75SL

Een zeer ruime 2p camper met airco, achteruitrijcamera, parkeersensoren en de grootste luifel die erop past!

Deze spikslinternieuwe camper is onze ruimste 2 persoonscamper. De royale bedden zijn 2.10 lang. De stahoogte is met 2.12 enorm. De douche en toilet zijn gescheiden. De keuken heeft een groot werkblad en de koelkast is met 142 lt. en een aparte vriesvakdeur best groot. Wij monteren altijd de grootst mogelijke luifel. Wil je je mooie fiets veilig meenemen op vakantie, dan is daar plek voor in de grote garage. De camper is uitgerust met navigatie en achteruitrijcamera en zowel airco in het camperdeel als in de cabine. 

Check de beschikbaarheid van deze camper, waar uw viervoeter in mee kan

U ziet in de oranje kleur de mogelijkheden en de huurprijs (géén oranje vlakjes, kies dan een kortere periode, of bel even met mij, 088-11 22 660) 

 

Specificaties

De SunLiving S75SL is een grote 2p camper met een stahoogte van 2.12m. Deze SunLiving heeft zitplaats voor 4 en slaapplaats voor 2 personen, twee lange enkele bedden achterin. Praktisch ingericht met een ruime zitgroep. Deze camper heeft een enorme hoeveelheid leefruimte, zodat u bij elk weer met het hele gezin ook binnen kunt zitten.

Een ruime garage met fietsenrek maken dat je 2 fietsen veilig en schoon in de afsluitbare garage mee kan nemen. In de garage is ook een mogelijkheid om de accu’s van de electrsiche fietsne op te laden.

Deze camper is ruim 7 meter lang en mag met een normaal B rijbewijs bestuurd worden.

Onder de motorkap ligt een Fiat Ducato Euro6d motor met 160 pk en cruise control.

[table “3” not found /]

Neem contact op met ons 


    Stuur een Whatsapp berichtje!