Proefrit Camper 

Gratis bij Holland Campers Wateringen 

Proefrit Camper

Gratis bij Holland Campers Wateringen

Kom langs voor een gratis proefrit

De campers van Holland Campers Wateringen zijn weer uit hun winterslaap gekomen en zijn gereed gemaakt voor het kampeerseizoen.  Altijd al eens in een camper willen rijden, dan is dit je kans.  

Holland Campers Wateringen heeft een missie. We rijden met u mee en leggen uit waarop u dient te letten tijdens het rijden met een camper zodat het niet meer spannend hoeft te zijn. Voor en tijdens de proefrit voorzien wij u van de nodige tips en informatie zodat u zich op uw gemak zult voelen achter het stuur van onze mooie campers.

Een camper is ± 40 cm breder dan een normale auto en weegt bijna drie keer zoveel. Dat is voor veel mensen best spannend. Terwijl het de bedoeling dat je juist ontspant tijdens je vakantie. Dat is ook de reden dat we tientallen video’s op ons Youtube kanaal hebben geplaatst. Verder hebben we een gebruikshandleiding geschreven en nemen we de tijd om u de camper goed uit te leggen. Zodat u wanneer u een camping oprijdt niet eerst een half uur aan het zoeken bent naar de luifelslinger, of de gaskraan.

Al onze campers zijn met een automaat uitgevoerd en je kan ze besturen met een normaal B rijbewijs. Wel moet je minimaal 25 jaar zijn en 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

“Camperen” is het avontuur zoeken, je eigen vrijheid creëren. Dat is ook exact waarin Holland Campers wil uitblinken. Zelf bepalen wanneer je vertrekt en voor hoelang.

We bieden je vrijheid met onze zéér compleet ingerichte campers met zelfs een espresso apparaat en mooie wijnglazen, 2 x airco, de grootst mogelijke luifel en een stevige fietsendrager.

Wilt u gewoon even langskomen voor een praatje en een bakkie koffie? Dat kan elke zaterdagmorgen van 9-12 uur.  Wij zien u graag aan de Middenweg 16 in Wateringen

Eigenlijk hoef je alleen nog maar te beslissen waar de reis heen gaat….

Neem contact op met ons

Stuur een Whatsapp berichtje!