Holland Campers Wateringen

Opendagen 3-4-5 januari 2020

Spik-splinternieuwe campers te zien op de wintercamping opendagen in Wateringen 

We bestaan één jaar en dat vieren we tijdens onze opendagen op 3-4-5 Januari 2020 met een OPEN DAGEN KORTING VAN 20% op de huurprijs

Kom je een lekker bakkie koffie of een warme choco halen, een pannenkoek met slagroom erbij? Op vrijdag 3 januari van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 4 en zondag 5 jan van 10:00 tot 15:00 uur bent u welkom bij Holland Campers aan de Middenweg 16, in Wateringen.

We hebben u nogal wat te vertellen en te laten zien.

Alleerst hebben we nieuwe 2020 modellen van zowel Adria als Sunlight te laten zien. Deze zijn zowel door Adria als door Fiat, maar ook door Holland Campers verder geoptimaliseerd voor uw vakantieplezier. Op elke camper: Airco, sateliet tv, DAB+ radio, gasalarm en nog veel meer.

Verder willen we u alles vertellen over onze campertrainingen voor mensen welke voor het eerste met een camper op vakantie willen. Deze trainingen worden door erkende instructeurs verzorgd op zaterdag 7 of zondag 8 maart.

Aan het eind van de zomer gaan we een groepsreis organiseren naar Andalusië van 2,5 of 5 weken, waar u zowel met uw eigen camper als met een huurcamper aan deel kunt nemen.

Op onze Holland Campers Wintercamping is het fris, maar wij zorgen voor gratis warme choco, glühwein, koffie en pannenkoeken. Een beter begin van het nieuwe jaar kan je toch niet wensen. Je hoeft alleen maar te beslissen welke dag je komt…..!

 

 

Neem contact op met ons

Stuur een Whatsapp berichtje!