Nieuws

Huisdier mee op vakantie

Huisdier mee op vakantie

Op vakantie gaan en je trouwe viervoeter naar een asiel brengen voor een paar weken is niet fijn.  Dat begrijpen wij bij Holland Campers. Wij hebben voor u een mogelijkheid gecreëerd om uw hond mee te nemen op campervakantie. De Adria Coral Acces is een ruime camper waar u een mand of bench kwijt kunt, zodat de hond niet op de bank of het bed hoeft te slapen. Verder heeft deze camper 2x airco zodat wanneer u even de hond niet mee kan nemen u de hond in de camper kunt achterlaten zonder dat deze te warm wordt. (Hiervoor moet de camper wel op stroom zijn aangesloten)

Omdat de camper natuurlijk wel beperkt is in zijn ruimte kan er maximaal één hond mee en mag de hond niet zwaarder zijn dan 25 kilo. Zit de hond net boven dit gewicht, dan weet u wat u te doen staat. Hopelijk heeft u nog tijd genoeg om met de hond te sporten en te trimmen, zodat ie wat afvalt.  Beetje vaker sporten is voor iedereen goed zullen we maar zeggen.

Hierbij een link van leuke campings in Europa waar uw hond welkom is en ook nog eens los mag lopen. https://www.leuke-hondencampings.nl/8-over-leuke-hondencampingsnl/873-losloopcampings

Neem contact op met ons

Stuur een Whatsapp berichtje!