New YouTube kanaal

Holland Campers Wateringen

Holland Campers Wateringen heeft een missie. Zij wil er graag voor zorgen dat u ontspannen aan uw avontuur met een camper kunt beginnen.

Dat doen we ondermeer door gratis proefritten met campers mogelijk te maken. En u krijgt voordat u vertrekt van ons een goede uitleg van alle opties en functies in de camper. Daarnaast hebben wij een lekker leesbare hand-out welke u meekrijgt op uw roadtrip. 

Holland Campers Wateringen heeft in de afgelopen tijd niet stil gezeten. Wij hebben voor u, om thuis al een beetje in de stemming te komen een aantal video’s gemaakt, waarop uitgelegd wordt hoe de verschillende  opties en functies van een camper gebruik kunnen worden.

Deze video’s zijn op ons YouTube kanaal ‘Holland Campers Wateringen’ te zien. Wanneer u zich abonneert (gratis) op dit YouTube kanaal, ontvangt u een bericht wanneer er door ons een nieuwe video geplaatst wordt.

Zo staan er al video’s  op dit kanaal over het gebruik van een hefbed, een queensbed en de satelliet TV.  En volgen er nog meer over bijvoorbeeld de vuilwatertank, het wisselen van gaflessen, het gebruik van de fietsendrager etc.

Mist u een bepaald filmpje of heeft u ideeën waardoor wij u nog meer op uw gemak kunnen stellen dan horen we dat natuurlijk graag. Bel met 088-11 22 660 of stuur een mail naar info@hollandcampers.nl.

Wij wensen u veel kijkplezier en voorpret voor uw aanstaande roadtrip.

Neem contact op met ons

Stuur een Whatsapp berichtje!