Holland Bloemen Campertour

Ontdek de mooiste bloemenpracht tijdens je vakantie in Nederland

Zit u het al voor u? Op vakantie in Nederland met een compleet ingerichte camper, voorzien van beddengoed, fietsen en zelfs een koffiemachine, een campertour maken langs de mooiste plekken van Nederland. Wakker worden met uitzicht op de meest bloemrijke plaatsen van Holland met onze bloemenlijn campertour.

U komt langs de meest authentieke dorpen, rijk aan cultuur, van Nederland, waarbij we de drukke streken en souvenier  boulevards mijden.

De Holland Campers zijn allemaal uitgerust een automatische versnelling en met een B rijbewijs te besturen. De campers zijn volledig ingericht met inventaris, buitenmeubilair en huurfietsen. incl. beddengoed, handdoeken en mooie wijnglazen.

U bepaald zelf de startdag en de lengte van uw vakantie. Ons advies: Doe er minimaal 7 dagen over en plan gerust een extra (rust)dag in.

Uw auto staat bij ons veilig binnen tijdens uw vakantie door Nederland.  Wij kunnen er ook voor zorgen dat u opgehaald wordt, met een transfer van elk vliegveld of treinstation in Nederland naar het startpunt van uw roadtrip. Wateringen in het Westland is het centrum van de bloementeelt in Nederland.

We leggen de camper aan u uit en we maken een proefrit met u. U ontvangt vooraf van ons een gebruikshandleiding van de camper en een link met video’s van de camper en de uitleg van alle functies.

Zo ziet de Bloemenroute eruit.

Bloemenlijn dag 1 Aankomst in Wateringen, Den Haag

Bij aankomst in Wateringen wordt wordt u de camper goed uitgelegd en maken we desegewenst een proefrit. U gaat u met de camper voor de eerste nacht in het Westland naar Strandpark Vlugtenburg (12km) of Minicamping de Zweth (1km) om te acclimatiseren in Nederland. U kunt het Westland ontdekken en uiteraard de camper leren kennen.

Bloemenlijn dag 2 Westland 10km

Onder begeleiding van een lokale gids bezoekt u al vroeg in de morgen, om 7:00u bloemenveiling Flora Holland in Naaldwijk, gevolgd door een bezoek aan een prachtige chrysantenkwekerij in een kas, waar het altijd voorjaar is en u overweldigd zal worden door de geur en de onmetelijke hoeveelheid bloemen welke hier geteeld worden voor export over de gehele wereld.

In de middag is er tijd voor een fietstochtje door het Westland, U kunt kiezen voor een route langs het strand door de duinen of door Midden-Delfland en langs de nieuwe Waterweg richting de stormvloedkering van Hoek van Holland. Onderweg komt u stalletjes tegen waar u lokale produkten kunt kopen. U komt genoeg plekjes tegen voor een lekker bakkie koffie met mooi uitzicht over het strand en/of de bloemen in de kassen.

 

Bloemenlijn dag 3 Noord Holland 100km

De bloemenlijn campertour gaat richting de bollenstreek en Aalsmeer voor de flower experience. Nadat u ook de Zaanse Schans heeft aangedaan met een bezoek aan de Broekerveiling komt u aan op een camping in Tuitjehorn, waar u in een heuse boomgaard overnacht.

 

Bloemenlijn dag 4 Friesland 150km

De reis gaat verder door het oer-Hollandse  landschap van West-Friesland met zijn mooie stolpboerderijen om over de afsluitdijk naar Friesland te rijden. Hier is een overnachting gepland aan een van de Friese meren, waar u met een zeilboot het water op kunt.

Bloemenlijn dag 5 Giethoorn 100km

Deze dag gaan we via het landelijke weggetjes richting Giethoorn, waar we een wandeling door het Venetië van het noorden kunnen maken, om vervolgens naar een camping met uitzicht over de uitgestrekte Noordoost-polder te gaan. Waar prachtig te zien is waar Nederland goed in is, waterbeheersing.

 

Bloemenlijn dag 6 Utrecht 150km

Deze dag gaan we via de provincie Overijssel naar de vestingstad Naarden. Hier hebben de Hollanders tijdens de 80 jarige oorlog tegen de Fransen stand gehouden door de waterlinie aan teleggen. Een heel interssant stukje Nederland wat je gezien moet hebben.

 

Bloemenlijn dag 7 Delft 100km

Op de 7e dag keist u of dit uw laatste laatste dag is van onze Bloemenlijn campertour en bezoeken we het koninklijke Delft, waar de Oranje familie gehuisvest was en ook de bekende schilder Johannes vermeer geleefd heeft.  Aan het eind van de dag brengt u de camper weer terug in Wateringen

Of

We knopen er nog 2 mooie dagen aan en rijden naar de Biesbosch, een prachtig Hollands Natuurreservaat aan het water.

Bloemenlijn dag 8 (Optioneel) Vincent van Gogh 100km

Vanuit de Biesbosch doen we een extra lus door Brabant en Zeeland. U rijdt dan richting Zundert, de geboorteplaats van Vincent van Gogh en het centrum van de Dahliateelt.

De volgende dag trekken we via de Zeeuwse kust met een bezoek aan Neeltje Jans bij de Oosterscheldekering welke is aanglegd na de grote overstroming van 1953.

Op de laatste dag bezoeken we nog even de stad Royal Delft om in Wateringen de reis te beëndigen.

 

Bloemenlijn dag 9 (Optioneel) De Zeeuwse kust 150km

Vanuit de Biesbosch doen we een extra lus door Brabant en Zeeland. U rijdt dan richting Zundert, de geboorteplaats van Vincent van Gogh en het centrum van de Dahliateelt.

De volgende dag trekken we via de Zeeuwse kust met een bezoek aan Neeltje Jans bij de Oosterscheldekering welke is aanglegd na de grote overstroming van 1953.

Op de laatste dag bezoeken we nog even de stad Royal Delft om in Wateringen de reis te beëndigen.

 

Wat maakt een roadtrip door Nederland speciaal?

De locals weten precies waar je moet zijn. We vermijden de drukke toeristische hotspots. U gaat absoluut de authentieke oer-Hollandse dorpjes van Noord-Holland bezoeken  tijdens uw vakantie en we dompelen u onder in de bloementeelt in het Westland, de bollenvelden en laten u weer even bijkomen aan de Friese meren en de heldhaftige verhalen over ons gevecht tegen het water.

U gaat op pad met een compleet ingerichte Holland Camper met onze route en navigatie. Hierop is de lengte, breedte en hoogte van de camper ingesteld, zodat u niet verrast wordt door te lage viaducten.

De eerste nacht is inbegrepen. U krijgt voor onderweg een lijst met goede campings, welke wij eventueel ook voor u reserveren.

U bent all-risk verzekerd + pechhulp, met een eigen risico van € 1.000.

Het tarief voor de 7-daagse camperhuur plus de eerste overnachting/ 2 rondleidingen in het Westland en de bloemenlijn route bedraagt € 1.700 (voor 2 personen)

Optioneel zijn de extra 2 dagen of de door u zelf ingeplande rustdagen á € 180 per dag.

Aan te bevelen zijn de campertours rondom evenementen als;

  • Nationale Zomerbloemententoonstelling in Naaldwijk (laatste weekend van augustus)
  • Kom in de Kas, de opendagen in de tuinbouw in eerste weekend van april
  • Varend Corso in het Westland, eerste weekend van augustus
  • Bloemencorso in de bolllenstreek, 2e weekend van april.
  • Bloemencorso in Eelde en Zundert, 31 augustus en 1 september

 

De Bloemenlijn Campertour wordt u aangeboden inclusief onderstaande lijst€1.495/2pers.
Camper uitleg + proefrit
Camper Schoonmaak binnen-en buitenzijde
Beddengoed 2 paxextra set € 8,50 per set)
Camper en Fietsroutes
1e Overnachting
Rondleiding Veiling Naaldwijk
Rondleiding bloemenwekerij onder glas
All- Risk verzekering met E.R. € 1.000
Inventaris compleet
Borg/ eigen risico€1.000,00
OPTIONEEL
Transfer vliegveld € 75,00
Huurfietsen á (elektrisch optioneel)€ 45,00
Verlenging boven 7 dagen € 180,00 / dag

Meer informatie over routes en camper kennismakings trips?


    Stuur een Whatsapp berichtje!